12345

Peace! Dagen har varit FET med versala bokstäver. Jag sov över hos Matilda, vilket gjorde övernattningen till en liten mini-weekend.
TIPS! Vill du ha en mini-weekend? Trött på den trista och dystra vardagen? Sov över hos en kompis. Ett ultimat tips.

Efter det drog jag en middag med Issa hos Rebecka tillsammans med Anna och Annika. Sköna typer. Det blev mycket skratt då vi diskuterade gamla killar och olika tips hit och dit. Ytterst intressant. Annika berättade om när hon fick uppdraget att fråga chans på en tjej åt en kille. Hon frågade fel tjej och detta ledde till extrema följder. Närapå.

Sen var det pingst som gällde och det var som vanligt skitnajs. Toast stod på menyn för dagen och även lite "pianosångsnackstunder." 

Nu är det bara chill on the grill som gäller, jag är glad och helgen ser lovande ut. Eller förresten, kanske inte. Alla mina planer blev inställda inom en timme idag, vilket innebär att helgen är FRI som en FÅGEL.

Vill du hänga? plinga på min mobil vettja.



Over and out, Sofia. 

turnering

Skrapanbandet drog sig, dagen till ära, till Eriksbergsskolan för att värva lite niondeklassare till skolan.
Det gick bra, men bäst i slutet! Skönt att slippa skollektioner iaf.
Dessutom är det ju ledigt imorgon.
Nu ska jag iväg på bio med Tilda och sin respektive (om man nu kan säga så), Matilda och Karolina.
Vi ska se den där om snubben som föds som gubbe. Hualigen. Haha.

Imorgon är det ledigt från skolan! KRAM!

You're down with G.O.D?

Shit pommes.
Vilken dag jag hade igår! Jag, Isabelle, Danne, Felicia, Mikaela och Elina har gått med i Uppsala Gospel.
Igår hade vi en hel gospeldag då vi övade in 8 låtar. Vi fikade lite då och då, sjöng hur mycket som helst och Daniel klämde in för kung och fosterland. Haha.
Så, senare på kvällen så hade vi gospelkonsert då vi framförde alla låtarna med band och även en gästartist; David Johansson. Det var asgrymt! Lät hur bra som helst!

Så, idag ska jag bara chilla och ladda för veckan... eller inte! Jag ska iväg på ett årsmöte i missan först, och sen iväg och träna med Matilda, sen kanske köra volleyboll ikväll också, men det är osäkert.

Sen på måndag ska vi på turné med skrapanbandet, till Eriksbergsskolan. Yeah. Haha.
Och sen är det ledigt på tisdag! Soft!

KRAM

bajsverket

KÄNSLIGA TITTARE! VARNING! VARNING!

IGÅR fick N2b oss en redig upplevelse. Vi fick besöka renings(bajs)verket och titta på ja.. bajs!
Det fick en sån effekt på mig så att jag till och med drömde om det i natt!
här kommer lite inspirerande bilder; det är nästan så man känner doften.
 

BAJS

FÖRVÄNTANSFULLA TITTARE I N2B

ÄNNU MER SKIT

KAROLINA KÄNDE BA; NEJ! ÄCKLIGT!

DET STANK VERKLIGEN SKIT! BOKSTAVLIGEN TALAT.

Så, nu kan ni gå och ta er en köttfärssåsportion och njuta lite.

Kram på er ;) och känn er lyckliga av att inte varit där med oss!

PÖMSIG

 - en kul filur.

hej på dig och godnatt, nästan kanske.
jag är så trött och tråkig och seg och allmänt trög.
har precis gjort en massa fysikuppgifter och jag klarade typ 2 av 7, haha, känns ju lovande.
måste ta itu med kemin också, men blä det är så tråkigt. TUR att jag ska hoppa av kemi B.

det jag verkligen skulle behöva nu är en helt galet rolig kväll med nån kul filur, inget plugg, inget slapp, bara fart och fläng.

men om man ska se det hela från en positiv sida; om fyra veckor är det lov och då åker jag till österrike!

en till positiv sak; DET SNÖAR!!!!!!!!!!!!! SOM BARA DEN!!!!!!! LOVE IT.

kramararrarr.

musikal

Hej!
Igår var jag i Alunda, Furuhöjdskyrkan, på deras musikal "pengar, pengar". Skitbra arbete! Isabelle var med och spelade och sjöng. Den handlade om två personer som båda låter sitt liv styras av pengar och hur deras framtid blir. Det slutar med att den ena killen gifter sig med en sån här genomgod tjej, som gjort allt möjligt gott i sitt liv, och den andre blir lämnad utanför. Pengarna hade tagit makten över hans liv.
Som sagt, jättebra musikal. Pengar är inte allt.

Nu ska jag snart iväg till Skutt för gudstjänst, Rebban ska predika så det blir intressant. Hoppas på en skön förmiddag, för sen ska jag köra KI yoga på F&S med Matilda. Smygstartar träningen lite, har varit sjuk, så man kan inte köra för hårt. Efter det ska vi fika och plugga kemi.

Hoppas du får en lika grym dag som jag hoppas att jag får idag.


kram.

hojhoj

var på planering inför tonår i kyrkan igår, hoj hoj, det gick vilt till.
såå, därför är jag skittrött idag.
ändå var jag på IKEA och tittade på garderob tidigare idag.
mitt rum är en katastrof.

ska dra igång pluggandet inför kemislutprovet på onsdag, nu, och sen till alunda och kolla på musikal med Carro..

VI SES ! kram


rutig skjorta

skjort-älskaren i mig är här igen. fick nyss en rätt fräsig skjorta av pappa, från Peak Performance, Skitotal, och jag ska nu starta upp trenden i mig igen. förut gick jag med ett tiotal (!) i garderoben, nu endast fyra, fem stycken. Vissa fula.

SLUTADE kl 11.45 idag! Mysigt värre! Jag gick o jobbade, åt mat på New India med Matilda och pluggade sen tills vi tappade hakorna. KEMI. Det var fett kul. Jepp, det vare.

Längtar tills fredag, spagrej med mamma och tonårsstart! KRAM!

sjetagla

Jag är f r i s k.
och är sjukt glad. idag känns som en partyhatt på festen, som grädden på moset, som pärlsockret på chokladbollarna, som klorofyllet i gräset, som känslan efter att ha kört Magnus intensivpass med Ma, som hårspännet i håret, som...
som...
som en SKOLDAG I SKOLAN. Minsann. Inte visste jag att skoldagar kunde vara så här roliga. Måste bero på att jag har haft långt lov + lite sjukligheter. Eller kanske inte. Men jo, det tror jag nog.

För först liksom...
Sitter med bussen på carro, eller tvärtom, och när carro ska hälsa farväl till mig som ska cykla till stan, medan hon ska gå med sina klassvänner (nej jag är inte mobbad) så är hon millimetersmillimeter från att gå pang rakt in i världens glasvägg, vi skrattade muucho. (tänk er att klockan är 8, det är mörkt ute och du har typ nyss vaknat, allt är kul!)

Sen liksom...
är jag helt dyngsvääääettig när jag kommer till skolan och så. Hade för tjocka långkallingar, för mycket mössa och för varm kropp för att cykla.

Och sen ba...
är gympan helt töntigt sköj, pilates liksom, förutom jag som satt å läste hälsotidningar, och så lite betygssamtal. MVG. tack tack. plus lite stjärnor i registret tack vare ytterst speciella yttranden från mig. inget skryt nu men självklart blir man glad.

Men sen så...
var det kul på matten å hej å hå.

OCH MATEN!
Den var ljuvlig. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SKRAPAN . MAT . LJUVLIG? Något är fel. Men nej :)

Och till råga på allt... (positiv bemärkelse)
så höll jag på att komma försent till lektionen när Matilda och jag stod och snackade nytta utanför skolan i flera flera dussin minuter. Munnarna gick, åt väster och öster och hit och dit. Skitnajs. Man har mycket att ta igen och snacka igenom efter ett lov. Eller en helg. Eller en dag. Kan va så ibland. Saknar våra träningar, men snart är  vi där igen.

Men sen också då...
så hade vi musikteori på den nästan försent-ankommande-lektionen. Musiken. SKITKUL. Jag kom verkligen ihåg bluesskalan och parallelltonarterna sitter stenhårt. Och synkoperna där de ska. Love it.


Så, skin upp lite. Det är inte så dåligt som du tror.
Imorgon kommer bli en SJUKT grym dag, jag känner det på mig.
Btw, så är skolan nästan soft och veckan är underbar.

KRAM

I'm going down, down, down.

SJUKARE ÄN NÅGONSIN.

down in the valley

SJUK

från fotosession hos farbror o co.
















näradödenupplevelse

Hola! Förkylningens utbredning har nått mig här i slutdagarna av lovet. Så underbart! Not.
Sitter här och försöker hitta på olika sätt att bli av med den, men inser hela tiden att förkylningen har sin gång. Den får väl va så länge den vill va. Pust.

Juste, ska berätta om min nära-döden-upplevelse. Det var verkligen en upplevelse.
Eftersom jag börjat bli förkyld så har jag fått riktigt ont i halsen. Igår tänkte jag lindra det hela med att ta någon slags tablett som gällde för halsont. Den smakade mint och verkade skitnajs. Under tiden jag sög på den så läste jag ur en lånad bok från Matilda; tio saker jag hatar med mig själv, bra bok.
    Helt plötsligt inser jag att min tunga börjar domna av. Skum känsla. Ytterst skum känsla.
    Min puls ökar en gnutta, några tunga tankar börjar slå rot och jag varnar mamma och pappa genom att säga: okej, nu börjar min tunga domna av här, så ni vet. Otroligt oförberedd för döden känner jag att också halsen börjar svälla upp och domna av sakta men säkert. Tankar som "Herregud, herregud, herregud" och "shit, vad vare i de där tabletterna?" flyger upp i hjärnan.
    Jag går mot vårat medicinskåp och läser på sidan av förpackningen för tabletterna. Det står: smärtstillande för extrem halsont, eller något liknande. På framsidan står det: för halsont. MEN JAG HADE JU BARA LITE HALSONT! (alltså inte ens halsont) INTE EXTREMT!
    Jag blir helt röd i fejan, skriker förtvivlat åt pappa att halsen och tungan är HELT UR FUNKTION. Ångest. Panik. Rädsla.
    Jag rusar till köket och slänger i mig fem glas vatten och trycker i mig små bitar bröd för att se om det överhuvudtaget går att svälja. Väl svalt brödet lurar jag mig själv att det var väldigt svårt att svälja det där. Jag får helt enkelt för mig att halsen är HELT tjock och att "hålet" är svullet. Jag kommer att döööö. PAAAAAAAAAANIIIIIIIIIIK.
    Pappa lugnar mig, det blir inte bättre. Jag hämtar speglar och kollar in i halsen, det ser helt normalt ut. Resterna från mackan ligger här och var, men annars ser det ju helt perfa ut.
    Jag återhämtar mig.
    Andas.
    Jag dog inte.

cheapo


unite 09


RSS 2.0