åååååååh

jag får nästan panik. SNÄLLA, MISSTOLKA INTE VÅRAN BULLDELNING.
vi i missionskyrkan delar ut bullar på fredagskvällar. massa massa massa negativ kritik hit och dit mot det.
poängen med att vi delar ut bullar är att vi vill visa att vi finns. Vi vill vara vuxna stöd som finns där bland ungdomarna. Det är inte bara bullar vi delar ut, vi ber också för ungdomarna. Jag blir så ledsen när folk verkligen kritiserar det här och säger massa negativa saker om det. Vi står alltså inte där för att uppmuntra ungdomarna att dricka sprit, för att åka med olagliga bilar, bete sig ohyfsat eller störa allmänheten, vi står där för att vi bryr oss om de. De äldre i våran församling lägger ner tid och kraft på detta, de lägger ner sitt hjärta för att gå ut på kvällen och ge bullar och choklad. Artikeln i UNT fick det att låta lite som om det var något positivt med att dricka, men det står inte vi alls för. Vi hoppas också uppmuntra ungdomarna att komma till våran kyrka och finna ett hopp i livet. Hoppas att ni som är kritiska mot våran satsning ändrat synen på det och förstår våran egentliga tanke bakom det.



Min dag var fett najs.
Kemilab, biologilab och sen biologiprov. Slutade 12.40, gick och jobbade, köpte lite grejer på stadium med mitt presentkort sen julas och sen drog jag hem och gjorde spanskaläxan. Ska snart se inredningsprogram med Simon och Thomas på 3an. De är mina faaavoriter. Ett stoort tips!

 jag är så trött på skolan. drömmer mig bort till österrike.

fem dagar kvar

nu är det inte långt till Österrike , bara så ni vet!

MEN TJENA, jag är såå dunderbra på att designa bloggar, not, men jag har iaf gjort ett försök till att pimpa min blogg lite. den blev orange, haha.



En färg jag helt enkelt älskar just nu är ROSA, den är så onödigt underskattad. Rosa, rosa, det är underbart.
Jag ska inskaffa en rosa vårkollektion snart och det kommer bli så bra. haha. men lite andra färger får såklart plats.
om du vill motverka min rosa vårkollektion, protestera nu!
image5

en rosa kusindröm på bild.
tjohej / sofia

RSS 2.0