och snart är det sommarlov, jippi!

Dagens;
.. klädsel:
gråa byxor och vit tshirt.
.. smink: mascara, rough och lite svart från gårdagens ansiktsmålning (haha)
.. frisyr:
knut
.. låt: John Mayer - gravity
.. vill ha: sommar :D
.. saknad: jag saknar en ledig helg där man inte gör någonting alls.
.. kramar: mamma
.. pussar: nej
.. TV-program: parlamentet, haha..
.. köp: inget
.. godis: nej, inte på länge ;)
.. lunch: det vart fika för mig. haha.
.. kvällsmat: fläskfilé och klyftpotatis och sås och sallad och bröd och vatten och annan dricka och sånt.
.. träning: nej
.. läsning: fysik

jag har det bra

skitlång ledighet,
mjaaoo

du är söt.

jag vill bajsa en fet bajskorv

nu orkar jag inte länge till! Jag orkar inte ens vara glad på min egen brors konfirmation, allt bara tynger. Det är inte ens kul att spela piano i kyrkan, och det brukar alltid vara kul. Jag hoppas att det här går över nu, för hela veckan har bara varit jobbig. Imorgon på konfirmationsgudstjänsten och allt vill man ju vara glad! Nu är det inte många skoldagar kvar och jag bara kämpar på som en idiot nu för att få så bra som möjligt i alla kurser som ska avslutas. Det är så mycket kvar, men ändå inte, och jag orkar inte egentligen. Varför går jag natur? Bara sånt att städa rummet gör att hela dagen är förstörd, haha, eller få en befallning att: gör si, gör så! Då går jag och tänker på det hela dagen och det förstör. Jag vill bajsa en fet bajskorv.

image54

Imorgon ska jag vara positiv, (:
see ya!

valborg tvåtusenåtta

mm,

bästa valborgen jag haft!
Dagen började med forsränning i Uppsala stad. Jag, Caroline, Ellen, Sandra och Tilda hängde vid ån såsom nästan alla andra människor i stan på morgonen. Det var riktigt kul men vi fick asont i arslena! Vi hann också hälsa på massa nära och kära under morgonen som gick förbi.
Efter att ha suttit och kollat i en timme drog vi oss alla till H&M där vi köpte lite sommarsaker. Jag köpte, äntligen, ROSA SHORTS. Haha, de ska vårdas väl. Sen sprang vi runt i halva city för att hitta en toalett åt alla pissnödiga tjejer, för nu hade vi hookat upp med Helena, Matilda och Johanna. Men inte hitta vi någon, eller vi hittade flera men det var tre mil långa köer till vardera och deeet hade vi inte tid till.
Sen besökte vi hemköp för att köpa massa gott till picknicken. Det blev massa bröd och dricka och frukt och massa gott.
Nu, äntligen, kunde vi dra oss till Stadsparken! Där väntade Sara och Matilda nr 2. Vi hade det huuuuuur mysigt som helst, åt massa gott, kastade vindruvor på killar, kastade frisbee och umgicks. Supermysigt. Matilda nr 2, Sara, Johanna, Tilda och Sandra drog efter några timmar men vi andra var kvar ytterligare en timme. ;)
Och nu, vid halv fyratiden splittrades vi och jag, Carro och Ellen gick och handlade pizzadeg och tjofaderittan. På kvällen bakade vi den, (men råkade ha sönder ugnen) och gjorde skitgod efterrätt och dansade till gamla hits for kidslåtar i vardagsrummet.


Idag ska jag på bröllop för Josefin Klintefelt och sin blivande make. Jag ska servera, får se hur det går.

hejsvej :)


RSS 2.0