femton myggbett och en smula gladare

HEJ.
Gårdagens kväll spenderades i Alunda i furuhöjdskyrkan bland myggor och sportfantaster (och vissa icke-sportfantaster). Det var beach volleyturnering men jag var faktiskt inte med, även fast jag älskar sporten liksom. Men jag tror det räcker med att säga MYGG så förstår ni anledningen. Just nu sitter jag och minns tillbaka sommaren. Mums.

Snart ska jag dra mig ned till stan och träna lite på friskis. Burn some fläsk. 
Sen blir det lite mattepluggning med supersnillet Caroline.
SEN SEX AND THE CITY PÅ BIO MED KAROLINA. Shit vad jag har längtat efter att få se den filmen.

Jag måste också säga att jag saknar en del personer just nu. Sakna sakna sakna. bla syssling som är i kenya <3

 
Ett mörkt kort på Robert, Matilda och Isabelle.
 
Ett solnedgångskort på Carro och jag

puss till er alla

bräääänn fläsk

NÄ MEN HALLOJ. jag har idag tagit steget att börja höstträna.
först cyklade jag som en dåre ner till stan, mötte upp magdalena på luthagens livs och köpte mellis för fjorton och femtio.
sen kom ellen, när vi hade väntat mer än tillräckligt, köpte in lite gött hon med, och sen tog vi alla en mysig fika i rektorsträdgården vid katte.
det var ganska förnedrande för mig som skrapanmänniska att sitta där men vad hade jag för val?
senare tog vi oss till friskis och svettis för ett jympapass, skönt att bränna lite på fläsket.


HA DET BRA!
puss på er.

lycklig

dagen var nästan en typisk skoldag.

upp tidigt, åka buss, cykla med carro till skolan, ha lite fysik, lite matte, lite svenska och lite engelska.
och såklart en äcklig lunch med blaskigt vatten och lite halvrutten fil till efterrätt.
började få huvudvärk efter lunchen och det höll i sig. som vanligt. sen vart det lite jobb på våla som jag brukar två ggr i veckan. som vanligt liksom. sen ringde robert :D och det är alltid lika kul. men sen, efter ganska många minuter, insåg jag att det skulle bli hejdundrandes dyrt för honom att snacka sådär länge med mig - mobil till mobil liksom, så vi la på.
det där samtalet gjorde min dag, jag är lycklig.

IDAG har jag bestämt mig för att skrapa och samla och fånga ihop pengar till en systemkamera. är ganska inställd på Nikon D80! men inget bestämt, inget bestämt. och jag som har sån duktig fotograf-farbror ska fixa billigare åt mig.

BTW så har vi nu två nya datorer, en ny kyl och frys, en ny spis och två nya ugnar. alltså. en ugn med två ugnar i liksom.
nej vi är inte rika.

tjoho från sofia

varning för mig i trafiken

tjoho! har precis återhämtat mig efter en rundtur med bilen.
i morse var jag på dop på andra sidan sjön med församlingen och så. jag skulle vara lite duktig på hemresan, tänkte jag, och köra ända hem. det är kanske en sträcka på en mil eller så. he he he. det börjar skitbra, jag kör faktiskt riktigt bra, växlar själv och svänger lite konstigt men BRA kör jag. sen börjar det urarta lite men inte mycket. jag får motorstopp när jag ska ut på nya e4an och råkar växla till 5an istället för 3an ett antal gånger. men det funkar liksom, ingen panik. mamma sitter på helspänn i baksätet medan pappa sitter och är van med mina körningar i fram. efter att ha svängt runt i både rondell och i korsningar så närmar jag mig infarten till ramsjöbacke. mmm, najs... känner jag. men pappa får lite attacker ibland och skriker: GASAAAAA! eller BROOOOMSA! men jag känner ändå att jag har läget under kontroll. När jag liksom ska göra slutfinishen, köra in på våran parkeringsruta vid huset, så liksom går det inte. jag ska smygköra eller vad det heter och det går inte, jag liksom bara står där och gasar och bromsar och gasar och bromsar. pappa börjar bli trött på att jag är så dålig på att köra men när jag äääntligen hamnar där jag ska vara så drar han ut nyckeln och säger: JA, det blir minsann körlektioner för dig! Jag trodde du kunde köra men idag körde du bara helt livsfarligt.
Jag: Äsch vadå! Det gick väl bra idag, jag känner att det bara går framåt.
Mamma sitter och råflabbar i bak så man tror att hon druckit nåt konstigt.
hon ba: Jag är såå GLAD att jag inte kör med dig.
(HAHA) jag ba: TACK!?
Suck.
Så om ni ser någon som kör lite galet här i krokarna, så kan det vara jag. Men stå ut, snart blir jag bra! (omedvetet rim)

Tjingeling.

lite ord

...å jag hoppas och hoppas på att det blir som jag vill. jag hoppas att det inte bara är en dröm.

HEJ ALLA MÄNNISKOR

Så där några dagar innan skolan drar igång igen känner jag att min blogg borde uppdateras lite grann.

♥ Jag var nyss inne och tittade på Ellens blogg (www.ellenerixon.blogg.se) och insåg att hon faktiskt åker väldigt väldigt snart. SJUKT vad sjukt konstigt det kommer att bli. Man blir så dum och hemmavan när man vet att man har allting nära en jämt. När någonting helt plötsligt försvinner så inser man att man vad det betydde för en själv. Därför ska man ju faktiskt ta vara på det man har, uttjatat - jag vet, men det är så viktigt. Shit vad klyschig jag låter! Ellen, du är iaf guld värd!

Senaste inlägget var ju för ett tag sen, och sen dess har det hänt... en del! (Läs; ganska otroligt sjukt mkt)
För att dra det lite snabbt så:
4-6 aug var jag, Edvin & Isabelle hos Robert i Sthlm för att hänga med varandra. Vi fick också lära känna Adam som kom och sov över en kväll.
6 aug drog Isabelle hem medan vi andra drog oss vidare mot en kristen festival, frizon.
10 aug var den slut, tråkigt. Under dessa dagar hade också pappa, Emil och Martina (min vän) fyllt år, grattis grattis.
11 aug sov jag som en idiot för att ta igen frizondagarna, skönt.
13 aug drog jag med Isabelle in till Sthlm för att dra en secondhand-runda. Dock blev bara halva uppfylld eftersom vi träffade på Robert. Men det gjorde inget! Det var bara trevligt och träffa honom. ;) Vi tre besökte ung 08, men gick ganska snabbt därifrån efter fjortischocken. Dessutom fick vi spendera lite pengar på kläder, mums.
14 aug hängde jag med Matilda och gick senare på en liten fest hos Jonathan med en massa gamla kompisar.
16 aug var det dax för mig att bli ett år äldre, najs! Dagen spenderades hemma med släkt, kvällen spenderades i Sthlm tillsammans med Matilda, Isabelle, Ellen, Carro, Jocke och Robert (och hela Sthlm)
Sen dess har jag bara tagit det lugnt, hängt, softat och allt vad man nu gör på regniga dagar såhär i slutet av sommaren.

Skolstart på torsdag, ska ändå bli helt okej. Skitsämst schema, tufft år, men shit the same. Jag överlever!


RSS 2.0