WOWOOWOWOOOHHHHHH

Har SKITONT I HUVET och har gjort lite fysik idag, varit på ett aslångt församlingsmöte ang. ev köp av röde orm och göra till kyrka, ska väl snart äta, men först ut och springa..
HADE VELAT TRÄFFA Linus Ohlsson, David Sikström och co. men det blir nog inte så idag! :(

BYEEEE


Kommentarer
Postat av: Fundersam

Är det sant? Jag kan knappt tro att jag läser rätt. Röde orm, till en kyrka? Vilka skulle andvända sig av den, när har en fin vit kyrka 200m längre ner. Eller är det dom fruktade asatillbedjarna som ska hålla till i Röde Orm. Personligen så klarar jag mig från att behöva se Oden och Tor-tokiga fantaster spatsera förbi i ett långt tåg med fårskinnsbeklädda, halvfeta alkolster med smutsigt hår och dålig munnhygien som pricken över i:et.

Eller är det missionskyrkans församling som vill flytta till nya lokaler? Varför isf till Röde Orm?

För att bli som en slags metropol inom ert samfund?

Varför inte då flytta till Philadelphia ist? Skulle verkligen Röde Orms lokaler fyllas?

Har man, som ensam bjk invånare veto rätt på det här förslaget?



Personligen, tycker jag att Roöde Orms och Statoils lokaler, ialf statiols skulle kunna andvändas till något ställe som skulle kunna nyttjas av björklinges ungdomar. Lite mer som en fritidsgård men, en fungerande sådan då den "officiella" fritidsgården är katastrof i synnerhet pga felaktig personal. Lokalerna skulle kunna innehålla biljardbord och något slags sällskapsrum och "bio-rum". Ett ställe där man kan förebygga användande av narkotikaklassade preparat som GHB som nu börjat andvändas här av de yngre. Det kommer nog inte dröja särskilt länge innan en allvarlig olycka kommer att ske. Nu har jag cyklat från ämnet men du kan ju gärna skriva en närmare förklaring om det där förslaget, annars får du gärna andvända dig av mitt i framtiden. Men men.. Svara gärna ;D

2008-10-01 @ 16:17:35
Postat av: sofia

hej. bra synpunkter. varför röde orm? jo, därför att det är en stor och bra lokal som skulle kunna passa våra aktiviteter och för bättre dagislokaler. inga asagudar här inte. filadelfia är en kyrka för sig, som vill ha sina gudstjänster där, svenska kyrkan är en kyrka för sig som vill ha sina gudstjänster där. vore fantastiskt och kunna slå ihop det, men det krävs mycket arbete för något sådant. vet inte om det var något bra svar, men jaja.

2008-10-01 @ 22:26:18
URL: http://soofialinden.blogg.se/
Postat av: Mackan "Fundersam"

Tack för ett bra svar.

Filadeplia var, såhär i efterhand ett pinsamt dåligt förslag. Förslaget uppkom bara för att jag kom på att Filadelpia inte haft några besökare på minst 2år och därför till synes står tom.

Av ren nyfikenhet skulle jag gärna vilja veta vad för slags aktiviteter man ska utföra i ett hus på säkert 400kvm?



Skulle ni ha kvar gammla missionskyrkan?(eller fisken som det kallades när jag var liten och gick där på fritids)Eller skulle all verksamhet flyttas till de nya lokalerna?



Tror du inte att fasaden skulle bli förstörd under helgerna? Alla vandaler som rör sig vid affären och ska vara värre än oss äldre, x-parkeringshängare kommer med stor säkerhet att rikta all vandalism av affären mot Röde Orm.

Något att tänka lite extra på kanske?





2008-10-02 @ 09:21:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0